Hong Kong - Idegenvezető       thumb_p310310_18.57.jpg
DERESKEY ANNA                     
"HA NEM A NAGYIPARI TURIZMUS KELL"

images-20.jpg

Dereskey Anna vagyok, az Önök idegenvezetője

Hong Kong-ban

 

Egyéni, személyre szabott túrákat szervezek Hong Kong és Macao területén.


Segítek hogy utazását saját élképzelései szerint és a megfelelő tempóban tudja megvalósítani, hogy minél maradandóbb élménnyel térjen haza

Hong Kong-ból és Macao-ról.


Az idegenvezetés, így az utazás nem csupán a hivatásom, hanem az életem is. Amikor csak tehetem utazom, ha éppen nem csoportot vezetek akkor párommal vagy barátaimmal járom az országot és a világot.


1996-ban az egyetem elvégzése után tettem le az idegenvezető vizsgámat. Az első években szinte kizárólag Magyarországon dolgoztam külföldi csoportokkal főleg amerikai, angol és olasz utasokat kalauzoltam Budapesten és az ország többi területén. Hamarosan több felkérést is kaptam külföldi utakra és ezzel kezdetét vette a hivatásom. Alkalmam volt több hónapot eltölteni Hong Kong-ban, Portugáliában, Thaiföldön, Kambodzsában, Japánban, Angliában, Skóciában, Brazíliában, Peruban...stb.


Egy hosszabb telepített idegenvezetői munka után tavaly érkeztem vissza Hong Kong-ból. Elhatároztam, hogy segítek minden érdeklődőnek Hong Kong, az emberek, a kutltúra és a helyi szokások megismerésében, megértésében. Hong kong-i kollégáimmal olyan túrákat szervezünk amelyek nem az átlag túristáknak készülnek. Mi nem nagyipari turizmust csinálunk. Programjaink inkább kalandtúrák, sok gyaloglással és izgalmas helyekkel... ha kikapcsolódásra vágynak, vagy csak egyszerűen elakarja felejteni az egyszerű hétköznapokat és rövid időre részévé válni egy idegen kultúrának...akkor Hong Kong a legmegfelelőbb hely.

 

Ha nincs ötlete, bízza ránk az utazás megszervezését és a programokat. Csak akkor jöjjön ha nem fél a kalandoktól és nem akar mást, csak egy rendhagyó úton részt venni!

 

Remélem hamarosan találkozunk!


Dereskey Anna

idegenvezető

 


images-6.jpg

 


 

free counters

 

Asztali nézet